Tervetuloa Repolanmäkeen!

Matkasi ovat tuoneet sinut maaseudulle Ohtojärven syrjäiseen kylään, tarkemmin sanottuna Repolanmäen hevostilan pihamaalle. Tiedät itse parhaiten, mikä sinut on tänne houkutellut. Uteliaisuus, sattuma ja pyörremyrskyn lennättämäksi joutuminen ovat kaikki aivan päteviä syitä. Kenties olet vain viimeinkin päättänyt toteuttaa pitkäaikaisen haaveesi maakuntamatkailusta, ja kiertelet nyt kaiken maailman kärpäsen jätöksen kokoisia kyläpahasia pitkin Suomenmaata maaseudun rauhaa etsien.

Rauhan tyyssija vastaakin mitä erinomaisimmin ensivaikutelmaa Repolanmäestä. Vanha tallipiha on siisti ja hyvinhoidettu, vastaan tuleva tallilainen tervehtii ystävällisesti, ja tuo vähintään vasikan kokoinen hurttakin heiluttaa iloisena häntäänsä kuin ottaakseen vastaan vanhan tuttavan. Maalaisidylli on kuitenkin vain yksi puoli Repolanmäestä. Toivottavasti et käänny tiehesi kuulessasi, että tallin arkeen mahtuu myös jos jonkunlaista vilskettä ja hulinaa, toisinaan varsin yllätyksellistäkin sellaista. Tallin väellä riittää mielekästä tekemistä ja pohdittavaa jo ihan tilan perusarjenkin pyörittämisessä, mutta lisäksi tallin käytävillä tiedetään kuiskuteltavan, että Repolanmäessä on selvitettävänä mysteeri jos toinenkin...

Olitpa sitten satunnainen vierailija tai jo varsin tuttu kasvo Repolanmäessä, toivon, että viihdyt keskuudessamme, ja toivon mukaan innostut palaamaan luoksemme toistekin!

Arnika ja Repolanmäen muu väki
toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi!


Päivitetty viimeksi huhtikuussa 2017
Lue kuulumiset tallipäiväkirjasta!
Kiinnostaako oma hoitohevonen? Tutustu hoitajatoimintaamme!
Etsiikö hevosesi karsinapaikkaa? Majoitamme myös yksityishevosia!