Ohjeet ostosten tekemiseen

Repolanmäen omaan tallikauppaan liittyvät asiat sekä ostosten hoitaminen.
Avatar
Arnika
Pääjehu
Viestit: 33
Liittynyt: Su Touko 17, 2015 10:03 pm
Paikkakunta: Ohtojärvi
Viesti:

Ohjeet ostosten tekemiseen

Viesti Kirjoittaja Arnika » Su Loka 04, 2015 2:46 pm

  1. Repolanmäen tallikauppa palvelee vain tallin omaa väkeä. Voidaksesi siis tehdä ostoksia tallikaupastamme, tulee sinun olla joko olla hoitajana Repolanmäessä tai omistaa Repolanmäessä asustava yksityishevonen. Tallikaupan tuotteet eivät ole kenen tahansa vapaasti kopioitavissa.
  2. Ostokset maksetaan mynteillä, joita tallin väki saa palkkioksi tallilla järjestettävään toimintaan osallistumisesta tai esimerkiksi vaikkapa hoitokertomusten kirjoittamisesta. Selvittääksesi, kuinka voit hoitajana tai yksityishevosen omistajana alkaa kartuttaa mynttitiliäsi, tutustu ohjeisiin tallilaisen oppaasta.
  3. Varsinainen ostaminen tapahtuu Repolanmäen foorumilla tällä osastolla. Kun olet löytänyt tallikaupasta mieleisesi kapineen, jätä viesti foorumille ostosketjuun ketjusta löytyvien ohjeiden mukaisesti, ja jää odottamaan hyväksyvää kuittausta. Tarkistathan ennen viestin lähettämistä, että sinulla on kasassa tarpeeksi mynttejä haluamasi esineen ostamiseksi! Mynttitilisi saldon voit tarkistaa omasta kaapistasi.
  4. Huomioitavaa hoitajille: Koska talli huolehtii itse kaikkien Repolanmäen omistuksessa olevien hevosten varusteista, ei sinun tarvitse itse ostaa varusteita tai hoitotarvikkeita hoitohevosillesi — jätä se Arnikan huoleksi! Kuluta sen sijaan kallisarvoiset mynttisi kaikenlaiseen muuhun mukavaan, mitä tallikaupasta löytyy. Ostamasi tavarat lisätään omaan kaapiisi.
  5. Huomioitavaa yksityishevosten omistajille: Voit ostaa tallikaupasta täytettä omaan kaappiisi samaan tapaan kuin hoitajatkin. Yksityishevosen omistajana sinun on lisäksi mahdollista ostaa tallikaupasta varusteita hevosellesi. Varusteiden ostaminen hoituu edellä annettujen ohjeiden mukaisesti. Kun olet ostanut jonkin tuotteen hevosellesi, voit halutessasi kopioida tallikaupasta kyseisen tuotteen kuvan ja lisätä sen hevosesi omille sivuille. Huomaathan kuitenkin, että kuvien suoralinkitys on kielletty! Kopioituasi kuvan sinun tulee myös mainita sen ohessa lähteeksi Repolanmäen tallikauppa, linkitettynä tälle sivulle.
Luettuasi nämä ohjeet voitkin siirtyä selailemaan tallikaupan valikoimaa. Tervetuloa ostoksille!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija