Aina Honkanen

Perustiedot

Hoitohevonen: Dante
Oma hevonen: Inkeri
Status: aktiivinen
Syntynyt: huhtikuussa 1989
Ikä: 26-vuotias

Ulkonäkö

Hiusten väri: tummanruskea
Silmien väri: vihertävän ruskea
Pituus: 173cm

Nippelitietoa

Lempiväri: kaikki violetin sävyt
Lempivuodenaika: kesä

Mynttejä tilillä

130

tili päivitetty 11.05.17

Tilastoja ja muuta tietoa

 • Aloittanut Repolanmäessä 26.09.2015
 • Ollut tauolla:
  • 06/2016 - 02/2017 (9 kk)

 • Hoitosuoritukset:
  • tekstejä 10 kpl (viim. päiv. 11.05.17)

 • Aktiivisuus yksityishevosen omistajana:
  • tekstejä 2 kpl (viim. päiv. 11.05.17)

 • Ansiomerkit:
  • yhteensä 4 kpl (viim. päiv. 11.05.17)
  • avattuja mysteerimerkkejä 1 kpl (viim. päiv. 28.11.15)

 • Tapahtumaosallistumiset:
  • Repolanmän omat tapahtumat 0 kpl (viim. päiv. 00.00.00)
  • Muualla järjestetyt 1 kpl (viim. päiv. 19.01.16)

Ansaitut merkit


Kaapista löytyvät tavarat

Tämä kaappi on toistaiseksi tyhjä!


Esittely

Ja kun katsotte oikealle, näette 173cm pitkän ja hoikahkon Aina Saania Honkasen, joka tosiaan tottelee vain ensimmäistä nimeään. Omaa sukuaan Aina on kuitenkin Herneslahti, mutta naituaan 25-vuotiaana pitkäaikaisen miesystävänsä Ossin, otti neiti miehensä sukunimen.

Tummat hiukset ja vihertävän ruskeat silmät tunnistaisi vaikka kuinka kaukaa, mutta ehkä henkilön tunnistaa Ainaksi myös siitä, että tämä puhuu melkein jatkuvasti. Yleensä hyvin pirteä, iloinen ja reipas 27-vuotias Aina onkin melkeinpä parasta juttuseuraa – hänen seurassaan aika kuluu nopeasti ja tylsää ei ainakaan ole. Aina on jotenkin perso seikkailuille ja tilaisuuksille tehdä jotain täysin uutta, joten jos kaipaat seuraa uittamaan hevosia taikka vaan lähteä uusille maastopoluille, kysy ihmeessä Ainaa.

Hevosten kanssa aina toimeen tullut Honkasen Aina onkin harrastanut ratsastusta jo viisivuotiaasta. Omaa hevosta ei Ainalla ole ollut, mutta vuokra-, hoito- ja ylläpitohevosia hänellä on ollut jopa liikaakin. Jokseenkin hieman ylirohkea Aina ei pelkää haastavia hevosia, eikä säiky vaikka olisi vaarassa. Aina on toiminut kaikenlaisten ratsujen kanssa, joten hänen on turha edes huolehtia siitä, mitä hänelle tulee käymään. Viimeisin ylläpitohevonen ”Eino” lähetti Ainan sairaalaan kahdeksi kuukaudeksi murrettuaan tältä luita, kun ruuna oli villiintynyt maastossa ja Ainalla oli jäänyt jalka kiinni jalustimeen. Onneksi maastoreissulla oli ollut kaveri mukana, sillä naisen taju oli hävinnyt ja eipä se palannutkaan muutamaan päivään. Tästä syystä tallilla Ainan mukana pyörivä Ossi ei pidä Repolanmäestä löytyvästä Dantesta, jossa on hänen mielestään paljon Einomaisia piirteitä.

Tästä tapauksesta huolimatta Aina ei pelkää ratsastusta taikka hevosia, vaan enemmänkin ei voisi elää ilman niitä. Ainan elämään kuuluu kuitenkin oma perhe, joka sisältää vain Ossin ja kaksi koiraa: vanhempiinsa Aina ei ole ollut yhteydessä moneen vuoteen syystä tai toisesta ja sisaruksia hänellä ei ole. Ainaa ei tämä kuitenkaan häiritse, vaan hänen mielestään parempaa perhettä ei hevillä löydä. Honkasten koirat englanninsetteri Inka ja australiankelpie Ella pyörivät usein myös mukana, mutta pysyttelevät kaikeksi onneksi kaukana hevosten jaloista. Vuonna 2016 miehensä Ossi kuitenkin menehtyi ja Aina antoi toisen koiristaan Ossin veljen luokse asumaan, jotta arki olisi helpompaa. Näinpä naisen mukana kulkee enää kelpienarttu Ella.

Ainan pukeutumistyyli on ainakin naisen mielestä aina säähän sopiva, vaikka talvisin muut ovat sitä mieltä, että hänellä on liian vähän päällä ja kesäisin toisinpäin. Aina kuitenkin yleensä sonnustautuu pitkähihaisiin, myötäileviin paitoihin ja ratsastushousuihin säästä riippumatta – talvisin saattaa heittää päälleen takin ja kaulahuivin. Ratsastaessa kypärä on aina tiiviisti päässä, hanskat kädessä ja esteitä Aina ei suostu ylittämään ilman turvaliiviä: turvallisuus ennen kaikkea! Jos Aina on jotain elämänsä aikana oppinut, se on se, ettei hevosia taluteta myöskään ilman hanskoja ja kunnollisia kenkiä. Tästä nainen saattaa saarnata aina nuoremmille, mutta vain omasta kokemuksesta. On kieltämättä hankala ratsastaa, kun kädet ovat rakoilla!

Aina on kovin positiivinen henkilö, ja löytää aina kaikesta hyvää. Ainan lempiasioihin kuuluu hevosten ja muiden eläinten lisäksi lukeminen, valokuvaaminen ja neulominen! Usein talvisin kaulassa onkin itseneuloma huivi ja käsissä omakutoiset lapaset. Leipominen on myös lähellä Ainan sydäntä ja tallillekin hän saattaa raahata jotain leipomiaan herkkuja, jos Honkaset ovat saaneet niistä jo tarpeekseen. Vaikka Aina haluaisi olla aina hieman terveempi, ei nainen silti voi sietää vettä juotavana, ellei ole hillittömät helteet!

In a nutshell: Aina on henkilö, johon ehdottomasti ei vain voi kyllästyä. Tarvittaessa asiallinen, muuten oma höpsö itsensä, joka keksii aina tekemistä, vaikka mitään tekemistä ei olisi.