Päivitysarkisto

Tältä sivulta löytyvät koottuna Repolanmäen sivustolle tehdyt päivitykset vuoden 2016 alkupuolelta lähtien. Jokaista pienintä kirjoitusvirheen korjausta ja vastaavaa pikkupäivitystä ei ehkä olla merkattu ylös, mutta suuremmat päivitykset kyllä. Uusimmat päivitykset löytyvät ylimpänä.


Vuoden 2017 päivitykset

10. huhtikuuta 2017 — Santun sivuille lisätty luonnekuvaus.

09. huhtikuuta 2017 — Tallille saapui ensimmäinen yksityishevonen, kun Danten hoitajan, Ainan, omistama jättikokoinen shirenhevostamma muutti Repolanmäkeen.

03. huhtikuuta 2017 — Danten hoitaja Aina palasi tauoltaan, jipii! Tämän myötä Danten hoitopäiväkirja ja Ainan oma kaappi on nyt päivitetty ajan tasalle. Sivustolle tehty myös pikkuruista hienosäätöä, minkä lisäksi hoitajien tasojärjestelmä alkaa viimeinkin saavuttaa jonkinlaista muotoaan.

13. helmikuuta 2017 — Pieniä muutoksia hevoslistauksen ulkomuotoon ja isompi muutos tallikaupan selattavuuteen. Saa nähdä, kuinka jälkimmäinen tulee toimimaan...


Vuoden 2016 päivitykset

14. joulukuuta 2016 — Prinssin sivuille lisätty luonnekuvaus!

01. joulukuuta 2016 — Yksityisten majoittamisesta kertovan sivun tekstit valmiit. Muita pienempiä tekstipäivityksiä.

28. marraskuuta 2016 — Hiljaiselo on ollut sen sorttista, etten ole näköjään tullut päivittäneeksi tehtyjä pieniä päivityksiä tänne sitten toukokuun. Voihan! Nyt taas kuitenkin mennään; Repolanmäen historiikki on valmis ja tallilla on (taas) uusi ulkoasu, joka toivottavasti saa nyt pysyä tällaisena pidemmän tovin.

31. toukokuuta 2016 — Uusia tekstejä lisätty. Tallikauppaan on saapunut uuden uutukaisia harjapakkeja ja kaviokoukkuja useissa eri väreissä.

29. toukokuuta 2016 — Danten hoitopäiväkirja ja Aina Honkasen oma kaappi päivitetty ajan tasalle. Viime viikkoina Repolanmäen eteen tekemäni työ on tapahtunut pitkälti kulisseissa, ja kohta pitäisi taas saada uutta sisältöä sivustollekin asti!

26. maaliskuuta 2016 — Kas mokomaa, sivuille vaihdettu uusi ulkoasu! Täysin tapojeni vastaiseksi tulin myös valinneeksi vapaasti kopioitavan ulkoasun, joka ei siis muokkauksia lukuunottamatta ole minun käsialaani lainkaan. Aiempi ulkoasu miellytti kyllä silmääni, mutta tuntui rakenteeltaan jotenkin turhan vaikeasti navigoitavalta ja raskaalta. Tämä uusi on muokattu ulkoisesti hyvin paljon aiempaa ulkoasua muistuttavaksi, mutta toivon sen olevan selkeämpi ja mukavampi selata.

28. helmikuuta 2016 — Uusia tekstejä. Päivityksiä alettu merkata ylös erilliselle, omalle sivullensa.